“Omgaan met moeilijke mensen” – Post-Academisch Onderwijs Tandheelkunde Limburg – Herkenbosch

Post-Academisch Onderwijs Tandheelkunde Limburg

Welkom bij PAOT Limburg. Ons doel is om -vooral regio gebonden- een ondersteuning te zijn voor de tandartsen en hun medewerkers om de praktijkvoering “up to date” te kunnen houden en een podium te bieden om elkaar te kunnen ontmoeten in een open kader.

“Omgaan met moeilijke mensen”

We kennen ze allemaal; de ongeduldige, drammende, veeleisende patiënt of de patiënt die lang van stof is terwijl je daar op dat mo- ment even helemaal geen tijd voor hebt. Hoe kun je voor elkaar krijgen wat je graag wilt en hierbij vriendelijk blijven?

In deze middag maken we kennis met een methode die Geweldloos Communiceren wordt genoemd. Aan de hand van praktische voor- beelden leer je hoe je kunt omgaan met “moeilijke mensen” zodat je dit erna in de praktijk kunt brengen. Deze cursus is interactief van opzet zodat we met eigen ingebrachte praktijkvoorbeelden aan de slag kunnen.

Ruud van den Berg is een specialist op het gebied van spreekvaar- digheids-, communicatie-, en stresspreventietrainingen. Hij zal worden bijgestaan door een collega. Ruud volgde verschillende deelstudies psychologie waarna hij voor het trainersvak koos. Hij is senior Consultant/Trainer/Coach bij Milltain training.

Aanmelding

Email: info@paotlimburg.nl
Website: www.paotlimburg.nl
Secretariaat PAOT-Limburg
p.a. Molenbergweg 34, 6075 AB Herkenbosch.

Kosten

Kosten teamcursus: €100 tandarts, €50 (zelfstandig) mondhygiëniste, €35 assistent
Rekening NL56 ABNA 0459 1456 57 t.n.v. Postacademisch onder- wijs ovv naam, aantal deelnemers en datum cursus

Tijd en locatie

Ontvangst teamcursus 13.30u, aanvang 14u
Cultureel Centrum Don Bosco,  tel: 0475 – 57 17 11, Monseigneur Savelbergweg 100, 6097 AE Heel.